SL Systems on erikoistunut asiakkaan tarpeita varten räätälöityihin ratkaisuihin - vaikka tarvitsemaasi tuottetta ei löydy suoraan hyllyssä, niin ota silti yhteyttä, jotta voimme keskustella ratkaisumahdollisuuksista.

Tältä sivulta löydät yrityksiä, jotka käyttävät SL Systemsin kehittämiä järjestelmiä oman liiketoimintansa tehostamiseen. Kaikki järjestelmät on toteutettu tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa parhaan mahdollisen käytettävyyden varmistamiseksi.

Vuokravaunut.fi (www.vuokravaunut.fi)
Jo yli 60 Shell huoltamoa käyttää SL Systemsin kehittämää varausjärjestelmää, jolla sekä asiakkaat että huoltamohenkilökunta hallitsevat satojen perävaunujen vuokraustoimintaa kellonympäri vuoden jokaisena päivänä. Järjestelmä sisältää varaustoiminnallisuuksien lisäksi lukuisia muita toimintoja, joilla koko palveluketju aina huoltoja ja varaosatilauksia myöten hyötyy järjestelmän tuottamasta informaatiosta.

Smash Center (finlandtennis.fi)
Smash Center sekä lukuisat muut liikuntakeskukset ovat todenneet SL Systemsin kehitystyön tuloksena syntyneen varaus- ja laskutusjärjestelmän parhaaksi vaihtoehdoksi liikuntakeskuksensa kaikkien resurssien hallintaan. Järjestelmään on toteutettu satoja räätälöityjä ominaisuuksia vastaamaan liikuntakeskuskohtaisiin erityistarpeisiin. SL Systemsin varaus- ja laskutusjärjestelmä on helposti integroitavissa myös muihin järjestelmiin.

Torikadun liikuntakeskus (www.torikatu.com)
Hyvinkäällä toimivassa suositussa Torikadun liikuntakeskusssa hoidetaan vuosittain reilusti yli 100 000 varaustapahtumaa SL Systemsin varaus- ja laskutusjärjestelmällä. Järjestelmä sisältää perustoiminnallisuuksien lisäksi mm. tekstiviestiominaisuudet sekä kaksi asiakkaiden käytössä olevaa itsepalvelupistettä, joissa asiakkaat voivat sormenjälkitunnistautumisen ja kosketusnäytön avulla ilmoittautua ryhmäliikunta- tai mailapelitunneille.

VTT

Destination Lapland

Lindström

Empower

NettiX

Pilkkoset

Shellrent

Profil-Bau Consulting

Meilahden Liikuntakeskus

Torikadun Liikuntakeskus

Smash Center


Pyydettäessä toimitamme kattavamman
listan referenssiasiakkaistamme.