Online varaukset

 


Yksityistunti

Yksityistunnille voi osallistua 1-2 henkilöä. Tunnin aikana harjoitellaan oppilaan haluamia pelin eri osa-alueita, aina avauslyönnistä puttaamiseen.


Pego Club

Liittymällä kuukausijäseneksi Pego Clubiin pääset kaikille clubin tunneille kuukausimaksulla. Jäsenyysvaihtoehtoja on kaksi. Yhden kuukauden kuukausijäsenyys maksaa 150 € ja kolmen kuukauden jäsenyys tammi-maaliskuu 390 € (130 €/kk). Voit käydä niin monella tunnilla kuin haluat ja oman aikataulusi mukaan. Tunneille varataan paikat etukäteen viimeistään 24h ennen oppituntia. Peruuttamattomasta tunnista perimme 50% tunnin hinnasta 20 €. Voit ostaa jäsenyyden Peltomäki Golfista tai Pegon verkkokaupasta.


Green Card

Kurssin aikana käydään läpi lyöntien perustekniikat sekä säännöt ja etiketti. Kurssilla on mahdollisuus suorittaa sääntö- ja pelikoe.

 


Kesäkurssit

Kesäkurssit ovat jatkokoulutusta ja kertausta kaikentasoisille golfareille. Uutuutena 2012 Linna Golfin 1-3 päivän kurssit ja Vuosaari Golfin jatkokursssit. Tarkempi info löytyy kurssikohtaisesti.


Talvikurssit

Talven aikana on hyvä hioa perusteita kuntoon. Sisällä on liikeratoja helpompi suoristaa, kun ei näe mihin pallo lentää. Tuntien sisältö vaihtelee teemoittain, mutta joka tunti keskitytään myös swingin perusteisiin. Valittavanasi on 4-20 viikon kestoisia kursseja.


Peliopetus

Kierroksen aikana opetellaan oikeanlaista pelitaktiikkaa, mailavalintoja ja yleistä kenttäkäyttäytymistä. Peltomäki Golfin peliopetusvastaava Toni Karjalainen on yksi Suomen menestyneimmistä Golf-ammattilaisista. Tonin voit tilata kierrokselle tai tapahtumaasi Peltomäki Golfin toimipisteisiin, Linna Golfiin tai Vuosaari Golfiin. Muut peliopetukset opettajilta löytyy kalenterista kenttäkohtaisesti.
Tiedustelut jyry@peltomakigolf.fi


Matkat


VGH Ry

Ilmoittautuminen Vuosaari Golf Ry:n järjestämiin harjoitusryhmiin.


KGV Ry

Ilmoittautuminen Keimola Golf Ry:n järjestämiin harjoitusryhmiin.